Пари Сен Жермен представи новия си домакинския екип за сезон

...
Пари Сен Жермен представи новия си домакинския екип за сезон
Коментари Харесай

ПСЖ представи екипа си за новия сезон

Пари Сен Жермен показа новия си домакинския екип за сезон 2023/2024, оповестиха в формалния уебсайт на клуба.

Фланелката на парижани отдава респект на класическия парижки дизайн и въплъщава неповторимия дух на френската столица. Екипът показва споделената визия за съвършенство, нововъведения и упоритости сред Пари Сен Жермен и Nike, пишат още парижани.

“Тази емблематична фланелка интерпретира фланелката, носена от парижани при започване на 2000-те години, и улавя същността на Пари Сен Жермен посредством изумителен дизайн. Червено-белите линии, символизиращи клуба, последователно минават в динамично синьо, напомнящо на светлините, които се сливат с парижкия контур. Изобразено е и трицветното знаме, което акцентира гордостта на Пари Сен Жермен като най-успешния клуб във Франция, като излъчва шестоъгълните цветове отвън столицата и резонира със пристрастеност по целия свят ”, пишат още от френските първенци.

Екипът бе показан във видеклип с присъединяване на огромните звезди на отбора Килиан Мбапе, Лео Меси, Неймар, Маркиньос, Марко Верати и Преснел Кимпембе, както и на играча на женския тим на ПСЖ Сакина Каршауи.

Уточнява се също, че в екипа са включени и най-съвременните нововъведения на Nike, които резервират играчите сухи през всичките минути на терена посредством дишащата тъкан FIT ADV, която обезпечава изпараяване на потта и оказва помощ на футболистите да се усещат прелестно.

Новият екип към този момент е разполагаем в онлайн магазина на ПСЖ.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР