Пари Сен Жермен постигна разгромна победа с 4:1 над Амиен

...
Пари Сен Жермен постигна разгромна победа с 4:1 над Амиен
Коментари Харесай

Звездната атака на ПСЖ се позабавлява срещу Амиен

Пари Сен Жермен реализира разгромна победа с 4:1 над Амиен в дуел от 19-ия кръг на Лига 1. За парижани се разписаха три от звездите в офанзивата на отбора - Килиан Мбапе (10’, 65’), Неймар (46’) и Мауро Икарди (84), а за гостите прецизен беше Джон Мендоса (70’).

Още в 10-ата минута Неймар изведе Мбапе самичък против Режис Гюртнер, като 21-годишният гений трансферира вратаря за 1:0. В 46-ата Икарди финтира неприятелски състезател и пред погледите на други двама сервира топката на Неймар, който удвои преднината на своя отбор. В 65-ата Мбапе вкара втория си гол в мача след асистенция на Анхел Ди Мария. В 70-ата гостите стигнаха до почетно попадение посредством Мендоса, а в 84-ата Икарди оформи крайното 4:1, засичайки центриране на Хуан Бернат.
A year that ends with a great victory#MatchDeLaFondation #PSGASC pic.twitter.com/kNhWElawHw
— Paris Saint-Germain (@PSG_English) December 21, 2019 По този метод ПСЖ събра 45 точки и продължава да е безапелационен водач в класирането с задатък от 7 пункта пред втория Марсилия и мач по-малко. Амиен пък е на плейофното 18-о място с актив от 17 точки.
Лига 1 19 кръг, събота 21 декември  Пари Сен Жермен 4:1краен резулат  Амиен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР