Пари Сен Жермен постигна първата си победа в груповата фаза

...
Пари Сен Жермен постигна първата си победа в груповата фаза
Коментари Харесай

Непокорният Мойс Кийн подсигури първата победа на ПСЖ в група Н

Пари Сен Жермен реализира първата си победа в груповата фаза на ШЛ през този сезон. Седмица след загубата от Манчестър Юнайтед, довечера " принцовете " предстоящо взеха визитата си на Истанбул Башакшехир с 2:0. И двата гола за французите бяха дело на Мойс Кийн през второто полувреме.

Башакшехир опитва да респектира противника си с рискова офанзива в 16-ата минута. Енцо Кривели продължи чудесно за Един Висча. Босненецът стреля от границата на наказателното поле, само че не откри мечтаната цел.
 Снимка 502836
Източник:

Шампионът на Турция продължи да основава по-сериозните положения и единствено положителната интервенция на Кейлор Навас попречи на Рафаел да означи за домакините.

ПСЖ сътвори първата си запаметяваща се офанзива чак при започване на втората част. Килиан Мбапе и Пабло Сарабия внезапно усилиха скоростта на своята композиция и испанецът беше длъжен да означи, само че по този начин и не откри мрежата на Гюнок.
 Челси завоюва гостуването си на ФК Краснодар с 4:0
Челси громи в Русия пред погледа на Абрамович

Лондончани разрушиха ФК Краснодар с 4:0

Финалистите от миналогодишното издание на ШЛ откриха резултата в 64-ата минута. Мойс Кийн бе оставен непокрит при центриране от корнер на Мбапе и с лекост осъществя в турската врата.

Отличната вечер за нападателя продължи и той означи второто си попадение в турската столица 11 минути преди края. Бившият състезател на Евертън и Ювентус пое топката с тил към вратата, последва елегантно негово превръщане и мощен шут, който мина под плонжа на Гюнок.
 Снимка 502835
Източник:

В идващия кръг " принцовете " гостуват на Република България Лайпциг. Башакшехир приема на собствен терен различен гранд - Манчестър Юнайтед.

ИСТАНБУЛ БАШАКШЕХИР - ПСЖ 0:2

0:1 Кийн (64 " ), 0:2 Кийн (79 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР