Пари Сен Жермен победи трудно Ланс с 2:1 в мач

...
Пари Сен Жермен победи трудно Ланс с 2:1 в мач
Коментари Харесай

ПСЖ се измъчи срещу Ланс, но победи

Пари Сен Жермен победи мъчно Ланс с 2:1 в мач от 35-ия кръг на френската Лига 1. Попаденията за столичани осъществиха Неймар и Маркиньос. За гостите прецизен бе Игнатиус Ганаго. След триумфа си ПСЖ събра 75 точки и излезе краткотрайно преди всичко в класирането. Втори е Лил със 73, само че и с мач по-малко. По-късно през днешния ден " песовете " одобряват Ница. Ланс от своя страна се намира на пета позиция с 56.

Пари Сен Жермен стартира по-добре мача, като можеше да поведе в 24-ата минута. След центриране от фаул Данило стреля с глава, само че вратарят на гостите Вуликер Фаринес избави. В 33-ата минута парижани поведоха. След груба неточност на отбраната топката попадна в Неймар, който с прецизен удар я прати в мрежата на противника.

В 59-ата минута ПСЖ стигна до втори гол. Той бе дело на Маркиньос. Бразилецът се разписа с глава след положително центриране от ъглов удар. Само 120 секунди по-късно Ланс се върна в мача. Игнатиус Ганаго се възползва от отскочила топка и с прецизен изстрел в средата на вратата направи резултата 2:1.

Малко преди последния съдийски сигнал ПСЖ стигна до трети гол. Мауро Икарди бе изведен доста добре от Марко Верати и преодоля стража на гостите. Ситуацията обаче бе прегледана с VAR, след което попадението не бе зачетено поради засада.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР