Пари Сен Жермен победи Рен с минималното 1:0 в мач

...
Пари Сен Жермен победи Рен с минималното 1:0 в мач
Коментари Харесай

Мбапе спаси ПСЖ в добавеното време

Пари Сен Жермен победи Рен с минималното 1:0 в мач от 24-ия кръг на френската Лига 1. Единственото попадение в срещата осъществя младата звезда на отбора Килиан Мбапе, който се разписа в 93-ата минута след подаване на Лионел Меси.

Рен сътвори първото по-сериозно състояние в срещата в 14-ата минута. Баптист Сантамария надскочи всички в наказателното поле след осъществяване на корнер и стреля с глава, само че около левия непряк дирек.

ПСЖ бе доста покрай гол малко преди края на първото полувреме. Килиан Мбапе напредна добре и навлезе в пеналта. Ударът му обаче срещна дясната греда.

В 65-ата минута парижани най-сетне стигнаха до попадение след прецизен изстрел на Килиан Мбапе. Ситуацията бе прегледана с ВАР поради подозрения за засада. Оказа се, че такава има и попадението не бе зачетено.

ПСЖ продължи да натиска и стигна до триумфа в 93-ата минута на мача. Лионел Меси изведе по отличен метод Килиан Мбапе в пеналта и младият французин не сгреши за 1:0.

След триумфа си парижани събраха 59 точки и не престават да са на върха в класирането в Лига 1. Втория е отборът на Марсилия, който е с 43. Рен пък са пети с 37.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР