Пари Сен Жермен планира как да плаща високата заплата на

...
Пари Сен Жермен планира как да плаща високата заплата на
Коментари Харесай

ПСЖ се готви да приложи модела “Бекъм” за Меси

Пари Сен Жермен възнамерява по какъв начин да заплаща високата заплата на, в случай че той се съгласи да премине в клуба. След по-малко от пет месеца мегазвездата най-вероятно ще е свободен сътрудник и французите са измежду любимците за привличането му. Френското списание France Football изяснява, че публично Лео ще би трябвало да получава по-ниско заплащане спрямо това в в този момент, с цел да може да се впише във финансовите рамки в ПСЖ. Клубът обаче е подготвен да приложи техниката, с която през 2013 година примами Дейвид Бекъм. Тогава парижани нямаха средства от касата да обезпечат желаното от халфа, само че му подсигуряваха странични доходи от най-различни фондации, в които Катар взе участие. Така в последна сметка Меси би получил това, което желае.

Според France Football сега от заплати аржентинецът прибира по 74,2 млн. евро годишно, което е много повече от това на най-скъпоплатения в ПСЖ - (48,9 млн.). Клубът е задължен да съблюдава разпоредбите за финансовия феърплей и затова би трябвало да откри странични способи, с цел да удовлетвори претенциите на Меси.

Lionel Messi on the cover of France Football in a PSG kit.
— Roy Nemer (@RoyNemer)
Друг е въпросът по какъв начин тъкмо французите ще се оправят, тъй като следва Неймар да подпише нов контракт, евентуално при по-висока заплата, а индикации за същото идват и от страна на.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР