Пари Сен Жермен надигра Ланс с 3:1 у дома в

...
Пари Сен Жермен надигра Ланс с 3:1 у дома в
Коментари Харесай

Мбапе поведе ПСЖ към дебютен успех при Луис Енрике

Пари Сен Жермен надигра Ланс с 3:1 вкъщи в дуел от третия кръг на френската Лига 1. На " Парк де Пренс " първенците най-накрая вкусиха от успеха след двете си следващи равенства на старта.


Едно от новите попълнения на парижани - Марко Асенсио, откри резултата в края на първото полувреме след асистенция на Уорън Заир-Емери. Малко след началото на втората част Килиан Мбапе повиши на 2:0 след подаване на съотборника си в националния тим Лука Ернандес, а в 91-та минута още веднъж нападателят бе в прегръдките на съотборниците си, този път след асистенция на влезлия от пейката Фабиан Руис. Остана време и гостите да вкарат почетно попадение посредством Морган Гилавоги.

ПСЖ, който записа първи триумф под управлението на новия ментор Луис Енрике, се изкачи на четвъртото място с пет точки, до момента в който Ланс е на нежеланата 14-а позиция с един пункт. В идващия кръг тимът ще търси дебютни три точки при гостуването на водача Монако, до момента в който за Пари Сен Жермен следва аудиенция на Лион.

По-рано, Марсилия надделя Брест с 2:0 вкъщи. Точни за успеха бяха Шансел Мбемба и Исмаила Сар. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР