Пари Сен Жермен имал ясен план за бъдещето на Неймар,

...
Пари Сен Жермен имал ясен план за бъдещето на Неймар,
Коментари Харесай

ПСЖ категорично няма намерение да се разделя с Неймар

Пари Сен Жермен имал явен проект за бъдещето на Неймар, написа Mundo Deportivo. Според информацията на изданието босът на парижани Насер Ал-Келайфи бил безапелационен в позицията си, че няма да продаде бразилеца на каквато и да било цена.

В ПСЖ угрижени за бъдещето на Неймар

Нападателят бил с организиран статут – „ непродаваем “, а концепцията на ПСЖ била да се построи нов план, който оптимално да се доближава до някогашния отбор на Неймар – Барселона. Само по този начин във френския отличник вярвали, че голмайсторът ще може да разгърне цялостния си капацитет.

Неймар взима колкото 1693 футболистки взети дружно

Същевременно по-рано се появиха клюки, че Неймар е доста обезверен дали да остане на „ Парк де Пренс “. Причината е, че ПСЖ отпадна на осминафиналите на Шампионската лига от Реал Мадрид. Изначалната цел на Неймар била да печели титли, а също по този начин имал упоритости и за „ Златната топка “.

Името на Неймар е спрягано с Реал Мадрид. Последните клюки са, че президентът на Кралския клуб Флорентино Перес желае да закупи острието на парижани през лятото на 2019 година.

Неймар мина в Пари Сен Жермен през лятото на 2017 година против рекордните 222 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР