Пари Сен Жермен финализира днес трансфера на уругвайския полузащитник Мануел

...
Пари Сен Жермен финализира днес трансфера на уругвайския полузащитник Мануел
Коментари Харесай

Пари Сен Жермен привлече уругваеца Мануел Угарте

Пари Сен Жермен завърши през днешния ден прехвърлянето на уругвайския полузащитник Мануел Угарте от португалския Спортинг Лисабон след пристиганията на Милан Шкриняр и Марко Асенсио по-рано през седмицата.

22-годишният Угарте парафира петгодишен контракт с френския първенец, който е платил сума от порядъка на 60 млн. евро. Парижани се пребориха с Челси за подписа му. Дефанзивният халф започва кариерата си в локалния Феникс, преди да премине в Португалия, където игра за Фамаликао. Скоро по-късно той бе притеглен от Спортинг, където прекара последните два сезона. Угарте бе необработен член от състава на Уругвай на Световното състезание в Катар.

Той е третото ново попълнение на ПСЖ, откакто Шкриняр и Асенсио пристигнаха като свободни сътрудници. Световният първенец с Франция от 2018 Лука Ернандес също се чака да дойде в Париж и да укрепи парижани след идването на новия старши треньор Луис Енрике.

Въпреки това, остават въпросителни към бъдещето на Килиан Мбапе, който съобщи предишния месец, че няма да удължи контракта си, който изтича идващото лято. Ако няма смяна в позицията му, клубът би трябвало да го продаде през сегашния трансферен прозорец – в противоположен случай рискува да го загуби за нищо след приключването на договора му.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР