Пари Сен Жермен е отправил предложение за нов договор към

...
Пари Сен Жермен е отправил предложение за нов договор към
Коментари Харесай

ПСЖ отправил предложение към Тиаго Силва в последния момент

Пари Сен Жермен е отправил предложение за нов контракт към към този момент някогашния си капитан малко преди той да подпише с. 35-годишният бразилец дойде в Париж от през 2012 година и прекара осем сполучливи години в клуба.

Френският клуб нямаше желание да възобновява изтичащия контракт на бранителя и той си потегли като свободен сътрудник. В последния миг обаче ПСЖ са се пробвали да го задържат, разкри сътрудникът на играча Пауло Тонието.

" Той беше изгубил вяра за нов контракт, тъй като Леонардо му сподели преди два месеца, че клубът няма желание да му предлага подобен. Миналата седмица обаче Леонардо се обади на Тиаго и му сподели за опцията да остане още една година ", казказа Тонието пред " Екип ".

" Тиаго към този момент беше постигнал съглашение с Челси и нямаше връщане обратно. Когато правиш сходно предложение, би трябвало да си уверен. Когато състезателен шеф ти каже, че към този момент не те желае, а два месеца по-късно ти предлага контракт, по какъв начин да го приемеш?

Take a look at some of the best from 's impressive career so far...
— Chelsea FC (@ChelseaFC)
В един клуб спортният шеф и треньорът би трябвало да работят дружно. Случаят не беше подобен. Тухел постоянно е желал да задържи Тиаго. Този, който не искаше, беше Леонардо, а той е индивидът с властта.

Затова, макар че не беше подписал с Челси, Тиаго не виждаше по какъв начин може да одобри предлагането на Леонардо на фона на това, което му сподели преди два месеца. Би било унизително ", изясни обстановката сътрудникът на Тиаго Силва.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР