Пари от бюджета за 2024 г. ще има само срещу

...
Пари от бюджета за 2024 г. ще има само срещу
Коментари Харесай

Пари от бюджета за 2024 г. ще има само срещу конкретни дейности с ясни разчети


Пари от бюджета за 2024 година ще има единствено против съответни действия с ясни планове. Средства от бюджета за 2024 година ще има единствено против оферти за съответни действия
с точни планове и проект за тяхното осъществяване.
Това чуха управленията на конфедерацията и на обособени федерации в КНСБ на среща с министър-председателя акад. Николай Денков и министъра на финансите Асен Василев през днешния ден.

Представителите на синдикатите показаха вяра политиката на държавното управление за повишение на приходите да продължи и следващата година, по този начин както беше заложена за 2023 година Те чакат страната да извърши настояванията им за увеличение на заплатите в другите браншове, както
и да се обезпечат средства за финансови вложения.
Бюджетът за идната година ще бъде с ясна вероятност. Кабинетът ще продължи да следва политиката на повдигане на приходите и преодоляване на инфлацията, съобщи министър председателят.
Министърът на финансите чака финансовите
средства по обособените браншове да бъдат употребявани дейно в интерес на жителите. Той предвижда, че брутният вътрешен артикул ще се покачва, а инфлацията ще продължи да понижава и идната година ще бъде под 5%.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР