Пари не сме пипали, не сме взимали, не сме искали

...
Пари не сме пипали, не сме взимали, не сме искали
Коментари Харесай

Иванчева: Това е заговор, парите бяха подхвърлени при обиска

Пари не сме пипали, не сме взимали, не сме желали и не сме получавали , съобщи още тя.
Относно някогашния кмет на „ Младост “ Петко Дюлгеров, който също е обвинен за взимане на рушвет в изключително огромни размери, Иванчева съобщи: „ Той не ни е давал никакви пари. Просто са открити в служебната кола, в някакво кашонче “ .
На въпрос по кое време са били подхвърлени парите, тя посочи: „ Когато ни обискираха . 5 часа седяхме без юрист “.
На въпрос дали е ходила в кафенето в градинката „ Кристал “ и имала ли среша с Дюлгеров, Десислава Иванчева удостовери, че са пили кафе. „ Пари не сме пипали, не сме взимали, не сме желали, не сме получавали. Парите са евентуално подхвърлени. Няма да си държа пари в отворен кашон с мен . Плюс това, когато тършуват те в двете дамски чанти, без списък, без нищо и кашона с пари. Жабките, страничните порти, цялото това пространство не са претърсвали, проверявали и описвани, което значи че всичко е било подметнато и открито “, изясни тя, представена от Фокус.



По-рано през днешния ден прокуратурата изиска непрекъснат арест за Иванчева, Петрова, както и за някогашния кмет на „ Младост” Петко Дюлгеров. Повдигнати са им обвинявания по член 302а Наказателен кодекс – рушвет в изключително огромни размери, съобщи БГНЕС.
В същото време от прокуратурата оповестиха, че не е разпоредена и не се прави каквато и да е инспекция на дейностите на наблюдаващите прокурори и проверяващите органи по досъдебното произвеждане, по което обвинена е кметът на Район Младост – Столична Община - Десислава Иванчева.
Позицията е в контраст със известието на правосъдния министър Цецка Цачева от сутринта, че ще има инспекция в прокуратурата за превишаване на права при акцията против кмета на " Младост ". " Доколкото знам ще бъде осъществена инспекция в прокуратурата във връзка с превишаване на права поради акцията против кмета на " Младост " Десислава Иванчева ", сподели пред медиите Цачева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР