Пърхотът е състояния на скалпа, при което той е възпален

...
Пърхотът е състояния на скалпа, при което той е възпален
Коментари Харесай

Топ 5 лечебни шампоани против пърхот

Пърхотът е положения на скалпа, при което той е инфектиран и е съпроводено от бели люспи.

Често срещан проблем, от който страдат мнозина и се пробват да го разрешат с най-различни средства.

Ако вие сте в търсене на сходен артикул, то по-добре се доверете на лековит шампоан срещу пърхот, с цел да се преборите оптимално бързо с люспите, които се сипят сходно на снежинки върху раменете ви или с мазния, жълтеникав секрет.

Видове пърхот

Преди всичко, не забравяйте да разграничите типа му. Ако е бял, частиците са сухи и падат умерено, то той е изсъхнал.

Този вид е предизвикан от прекомерно бързото възобновяване на клетките, вследствие на което кожата се пресушава и стартира да се лющи.

Мазният вид се свързва с гъбичката, наречена Маласезия, която предизвиква образуването на мазни скупчвания от жълт на цвят секрет, който в допълнение е съпроводен от сърбеж.

Да изберем верния артикул

Тук идва ролята на ефикасния медицински шампоан срещу пърхот, а богато многообразие можете да откриете на.

Френската марка " Bioderma " разполага с няколко такива продукта, като шампоанът срещу пърхот с ексфолиращо, противовъзпалително и противосърбящо деяние Bioderma Node K е един от най-хубавите.

Формулата му включва специфичната съставна част форсколин и японски пипер, с чиято помощ успокоява скалпа и предотвратява сърбежа.

Той е предопределен за изсъхнал пърхот, а изчистването на люспите е подкрепено от салициловата киселина и екстракта от хвойна в състава.

Шампоанът срещу пърхот за суха коса Vichy Dercos Anti-Dandruff Treatment Shampoo би повлиял добре върху мазния пърхот, защото има противогъбично деяние, с помощта на селеновия сулфид в състава.

Включеният в състава Ceramide R покачва имунитета на кожата и оказва помощ за поддържане високи равнища на влага в космените фоликули.

Така освен пърхотът е отхвърлен, само че и косата е укрепена.

Шампоанът срещу пърхот SanoTint усъвършенства цялостното положение на косата – от скалпа до връхчетата.

Основната му функционалност е да в профил пърхота, без да нанесе вреди на кичурите, а в противен случай, да ги ревитализира.

Формулата му залага на веществото пироктоноламин, което още веднъж оказва помощ за обезвреждане на гъбичките, причиняващи това положение на скалпа.

Обогатена е от растителен комплекс, който покачва действието на главната съставна част.

Ducray Kelual Ds Shampoo е още един шампоан срещу пърхот и сърбеж, на който можете да се доверите и да откриете в онлайн магазин за козметика MAKEUP.

Освен, че понижава несъразмерното ексфолиране на роговия пласт, той поддържа висока хидратация, освежава и улеснява разресването, като омекотява косъма.

С безсулфатния шампоан срещу пърхот за всеки вид коса Biotrade Sebomax Control Anti-Dandruff Shampoo получавате освен оптималната грижа за проблематичния скалп, само че и извънредно нежно разчистване, с помощта на свободната от нездравословни субстанции формула.

Този вид артикули сигурно не образуват богата пяна, само че отстраняват замърсяванията съвършено и способстват за по-бързо възобновяване и справяне с възпаления като появяването на пърхот.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР