Парфюмите са сред най-желаните подаръци, на които една жена винаги

...
Парфюмите са сред най-желаните подаръци, на които една жена винаги
Коментари Харесай

Страхотни идеи за подаръци за Свети Валентин за жени

Парфюмите са измежду най-желаните дарове, на които една жена постоянно ще се зарадва, без значение от мотива, само че има една значима детайлност... Дамските парфюми са толкоз доста, а всяка жена има друг усет...Как да изберем верния измежду такова голямо многообразие от аромати?
Предлагаме ви няколко страхотни хрумвания за дарове, които сигурно ще накарат очите на всяка жена да заблестят. Свети Валентин наближава, по този начин, че не чакайте последния миг и изберете подарък на вашата половинка от специфичните оферти на Parfimo.bg. Освен , за Св. Валентин можете да подарите и висококачествена от световноизвестни марки.
Изберете и подарете дамски парфюм за Св. Валентин
Съблазнителна, бунтарска, мистериозна:  Провокативната алена бутилка подсказва, че тоалетната вода GUESS Seductive Red  ще се хареса на всички дами, които са бунтари по душа. Не се заблуждавайте, съблазнителната ароматна комбинация също крие почтена наслада и празненство на женската деликатност. Подарете си красиво замайване с този мирис с нотки на череша, горчиво-сладки бадеми, лют пипер и сладка ванилия. 

Самоуверен, сантиментален, съразмерен:  Искате ли да зарадвате жена, която е безконечен романтик и обича живота? Независимо от възрастта, може би всички нежни същества ще бъдат възхитени от вечната  Chloé Chloé . В ориенталско-флоралната ароматна комбинация се долавят нежни нотики на роза, божур и други опияняващи цветя. Този дамски парфюм излъчва френски сексапил, който ще притегля вниманието на близките.

Смел, грациозен и очарован:  шипрово-плодовият мирис съчетава единствено 3 съставки, само че тази минималистична идея не омаловажава хубостта му. Точно противоположното. Уникалната композиция от касис, орхидея и пачули дава началото на прелестната парфюмна вода Calvin Klein Euphoria Intense . Подарете го на жена, която е се облича елегантно при всевъзможни условия, не се опасява от нови провокации и обича да посещава влиятелни всемирски събития.

Игрив, несдържан, авантюристичен: макар името си,  парфюмната вода Carolina Herrera Good Girl  не е единствено за положителни девойки. Напротив, носи със себе си подзаглавието #goodtobebad , което подсказва, че всяка жена има своите светли и тъмни страни. Насладете се на живота оптимално и се хвърлете с главата напред във всяко премеждие. Въображаемата комбинация предлага хармонична композиция от зърна тонка, какао, тубероза, жасмин, роза и други съставки, които съвършено акцентират женския сексапил.

Очарователен, освежителен, неудържим:  парфюмната вода Lanvin Éclat D`Arpege  е на пазара от 20 години и към момента е един от най-популярните дамски парфюми. Той съвършено улавя френския сексапил, стимулирайки сетивата с нежната флорална комбинация. Подарете го на обичаната жена и вижте по какъв начин бързо ще се влюби в опияняващите нотки на люляк, ободрителен зелен чай, благоуханен божур и други изкушаващи съставки, скрити в приятна кръгла бутилка.

Перфектен подарък за всевъзможни специфични мотиви е така наречен подаръчен комплект, който може да съдържа парфюм и/или козметика от една и съща серия и мирис. Използването на допълваща козметика дружно с парфюма, удължава доста трайността на самия мирис. 

Не чакайте последния миг, а купете подарък за Св. Валентин още в този момент супер преференциално единствено с няколко клика в обичания на всички онлайн магазин Parfimo. Там ви чакат страхотни цени и оферти, на които не може да устоите.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР