Парфюмът е визитната картичка не само на жените, но и

...
Парфюмът е визитната картичка не само на жените, но и
Коментари Харесай

7 знака, че веднага трябва да смените парфюма си

Парфюмът е визитната картичка освен на дамите, само че и на мъжете. Ароматът е най-силно " оръжие " на дамата. Затова изборът на подобаващ парфюм е нещо, което не би трябвало да се прави импулсивно. Дори в случай че сте харесали даден мирис в магазина, това не значи, че той е подобаващ за вас. Неподходящата миризма е в положение освен да скапе настроението ви, само че и да аргументи главоболие или да провокира алергична реакция.

Това са знаците, които издават, че даден парфюм не е подобаващ за вас.

1. Продължавате да го усещате даже 15-20 минути след нанасянето му

Първият знак, че определеният парфюм не е подобаващ за вас е, че продължите да усещате неговото благоухание даже 15-20 минути след нанасянето му. През това време човешкият нос привиква с всеки мирис. Но в случай че това не се случи, доста скоро тази миризма ще стартира да ви нервира и да я приемате като натрапчива.

2. Кихате всякога, когато го употребявате

Звучи ли ви познато? Това значи, че имате алергия към някои от съставените елементи на ароматната течност и е по-добре да се откажете от нея, в сравнение с да вършиме опити с тялото си.

3. Той не дава отговор на стила ви на обличане

Тесни дънки, маратонки и суичър - тази визия несъмнено не се съчетава с лют ориенталски или мекушав мирис. Странен дисонанс, нали? Когато избирате нов парфюм, постоянно се съобразявайте със стила си на обличане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР