Пърформънсът - четене Добре дошли в България ще бъде представен

...
Пърформънсът - четене Добре дошли в България ще бъде представен
Коментари Харесай

Препоръчваме ви: Между национализма и патриотизма, или Добре дошли в България

Пърформънсът - четене " Добре пристигнали в България " ще бъде показан на следващия ден от 19:30 часа в ДНК - място за актуален танц и пърформънс.

На фона на продължаващата бежанска рецесия в Европа новият план на „ 36 маймуни “ изследва границата сред патриотизма и национализма, лимита на здравословната приемливост и състрадание, лицето и гърба на българската еднаквост през днешния ден.

Президентът на републиката приканва всички българи да се включат интензивно в привличането на бежанци, които да се заселят в България, с цел да усвоим жизненоважни пари по евро фондовете. Всички българи - мъже, майки, ловци, пенсионери, актьори стартират дейна агитация към бежанците подминаващи България. Междувременно чакали емигрират към Западна Европа, български бежанец сее репички в Германия и мечтае да се включи в първата задача до Марс, еколожка изследва популацията на нападателни привнесени типове калинки и кактуси, които завладяват територии, застрашавайки наши родни типове. Националисти вземат решение да завладяват Плиска, до момента в който сигнал за бомбен атентат всява суматоха в центъра на София.

Ако модерното изкуство не се вписва в днешния ви ден, вижте няколко оферти за забавни културни събития:

Музика

Аржентинска музика от Людмил Ангелов и Веско Ешкенази в концертът „ Tango “ ще звучи в кино " Люмиер Лидл " от 19:00 часа.

Спектакъл 

Спектакъл за любовта с Бойка Велкова и Ивайло Захариев ще се играе премиерно на 11 април от 19:30 часа в
ч. в “Сити марк артцентър ”. Той събира едни от най-емблематичните произведения на международната любовна поезия.

Театър

" Да, господин министър председател! " в Сатиричен спектакъл " Алеко Константинов " от 19:30 часа. 

Пиесата е комбиниране на убийствена политическа ирония, поднесена с изискан британски комизъм. Тя е основа на един от най-успешните тв сериали за последното десетилетие.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР