Парчето се нарича „Задникът на най-добрата ми приятелка“. А клипът

...
Парчето се нарича „Задникът на най-добрата ми приятелка“. А клипът
Коментари Харесай

И Парис Хилтън се гаври с Джени Суши

Парчето се назовава „ Задникът на най-хубавата ми другарка “. А клипът към него е насмешка с модерните обществени мрежи и така наречен инфлуенсъри – хора опитващи се да наложат някакви трендове и модели.

Парчето е дело на европейските диджеи Дмитри Вегас и Лайк Майк, които предходната година бяха и у нас. Те поверяват на Парис Хилтън да пее. Хотелиерската наследница и риалити звездата Ким Кардашиян с кеф се включват в снимането на клипа. Двете от години са най-хубави приятелки. А и самите те са инфлуенсъри. Но за разлика от тези, с които се подиграват в клипа, тях в действителност ги следват милиони и в действителност въздействат на фешън и всевъзможни трендове.

Част от клипа е отдаден на празненство, в което има маса с гола жена, обсипана с храна, съвсем като Джени Суши, която години наред по този метод заработваше парите си преди да се оплаче, че Кубрат Пулев я целунал. Самият клип показва по какъв начин две мадами „ кухи лейки “ си поставят вълшебен очила и всичко към тях става прелестно, само че като ги смъкват виждат действителността. Така при свалянето на очилата голата секси мацка става пълен мъж, поръсен с чипс.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР