Параспортист призова младите мъже да станат супергерои в истинския живот“

...
Параспортист призова младите мъже да станат супергерои в истинския живот“
Коментари Харесай

Отчаяна молба повече мъже да станат „супергерои“ медицински сестри в детската градина, тъй като секторът е изправен пред недостиг

Параспортист прикани младите мъже да станат „ супергерои в същинския живот “ – като станат медицински сестри в детската градина – както секторът в ранна възраст е изправен пред обезверен дефицит на личен състав в цялата страна.

Дани Бърни е част от мъничките три % от мъжете, които съставляват работната мощ в ранните години на Обединеното кралство - това са към 10 000 души в Англия. И въпреки всичко сега има липса на личен състав от всевъзможен пол - дни преди работещите родители на двегодишни деца да имат достъп до 15 часа безвъзмездни грижи за деца.

Като Министерството на образованието (DoE) управлява акцията с цел да наеме на фона на загрижеността на родителите по отношение на осакатяващата цена на грижите за деца, Дани през днешния ден насърчи повече мъже да проучат кариери в просветителния бранш в ранните години - и да станат " супергерой в действителния живот ".

Около 71 % от родителите в Обединеното кралство разказват експертите в ранна възраст като „ супергерои от действителния живот “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР