Парапланеристът Виктор Карера прелетя покрай слънчево затъмнение на 2 юли

...
Парапланеристът Виктор Карера прелетя покрай слънчево затъмнение на 2 юли
Коментари Харесай

Чилиец създаде уникално парапланеристко шоу по време на слънчево затъмнение

Парапланеристът Виктор Карера прелетя около слънчево затъмнение на 2 юли – събитие, което не се вижда всеки ден. 23-годишният чилиец сътвори неповторимо въздушно шоу в границите на 40 минути, до момента в който луната не застана пред слънцето и денят внезапно се трансформира в нощ.
 Необикновеният полет на Карера се реализира не къде да е, а в в град Кондориако, който се намира точно в родината му.
 За да извърши сполучливо предизвикването, парапланеристът разчиташе на наставленията на разнообразни принадлежности, индикиращи скоростта напразно, дистанцията и надморската височина.
 “Едва ли някой си мисли, че сходни планове ще се осъществят през дейната му кариера. Това обаче те стимулира да посвещаваш времето си на парапланеризма. Уникално е да бъдеш основно настоящо лице по време на сходен полет, покрай неповторимо естествено събитие. Именно по тази причина не мога да си показва да върша нещо друго, с изключение на да хвърча.” - показа Карера.
 За да се потопите и вие в неповторимата атмосфера по време на полета на Виктор Карера, посетете платформата Red Bull Content Pool, където ще намерите впечатляващи фрагменти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР