Параметрите на програмата за безлихвени кредити, които се отпускат на

...
Параметрите на програмата за безлихвени кредити, които се отпускат на
Коментари Харесай

Официално: Безлихвените кредити за коронакризата стават по-големи

Параметрите на програмата за безлихвени заеми, които се отпускат на потърпевши от коронакризата, се трансформира. Това заяви Българската банка за развиване (ББР), която подсигурява въпросната стратегия.
Горната граница на заемите се подвига до 6900 лв.. Може да се кандидатства за заем по програмата до 30 юни, 2021 година. Максималният период на погасяване е 5 години, с най-малко 6 месеца и най-много 24 месеца гратисен интервал. Заемите са освободени от такси, комисиони и неустойки.
 Може да не плащаш по заеми и в случай че вземеш занапред, при новите условия на кредитната почивка Може да не плащаш по заеми и в случай че вземеш занапред, при новите условия на кредитната почивка
Редът за отлагане на заеми не се е трансформирал – той е общо взето добре прочут. Това, което следва да се реши и ние чакаме Б...
Припомняме, че в края на предходната седмица новия период на така наречен кредитна почивка. Съгласно тези промени, се постанова удължение на крайния период за отлагане на отговорности на клиентите на банките – до 31 декември 2021 година, само че не повече от 9 месеца. Само че заемите или заемите, за които се желае пролонгация, би трябвало да са били постоянно обслужвани досега на настояването или да са с просрочие под 90 дни. Има и опция отговорностите, за които е било подадено искане за отлагане преди 30 септември 2020 година, да могат да бъдат в допълнение отсрочвани, като общият интервал на всички отсрочки не надвишава 9 месеца.
Какви са характерните промени, да вземем за пример за самоосигуряващите се лица –!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР