Парамедици са били извикани и са се притекли на помощ

...
Парамедици са били извикани и са се притекли на помощ
Коментари Харесай

Дихателни проблеми за Брижит Бардо, викнаха Спешна помощ

Парамедици са били извикани и са се притекли на помощ на актрисата Брижит Бардо в дома й в Сен Тропе в южната част на Франция, оповестиха международните медии. Актрисата, която е на 88 години, страда от респираторни проблеми.

Съпругът на Бардо – Бернар д’Ормале, удостовери новината и обясни какво се е случило малко след случая в резиденцията им в Сен Тропе.

„ Беше към 9 часа сутринта, когато Брижит имаше проблеми с дишането “, сподели той пред локалното издание Var-matin, отбелязвайки, че колите за спешна помощ в началото „ получили неверен “ адрес.

„ Дишането ѝ беше по-силно от нормално, само че тя не загуби схващане. Нека го назовем миг на дихателно разстройство “, изясни Д’Ормале.

Той добави, че откакто парамедиците пристигнали, те сложили 88-годишната Бардо на О2 „ и останали да я следят “ известно време.

„ Както всички хора на избрана възраст, тя към този момент не може да понася топлината “, изясни той.

Френската актриса и певица е родена на 28 септември 1934 година в Париж. Брижит Бардо се е снимала в 48 кино лентата и е записала 80 песни. След като слезе от сцената, тя стартира интензивно да води акции в отбрана на животните.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР