Парамедичка в Арканзас беше арестувана за това, че е отрязала

...
Парамедичка в Арканзас беше арестувана за това, че е отрязала
Коментари Харесай

Лекарка отряза пръста на труп, за да...

Парамедичка в Арканзас беше задържана за това, че е отрязала 1,7-каратов диамантен пръстен от пръста на умряла жена в болница и го е продала в заложна къща, оповестява БГНЕС.

Властите осведомят, че 50-годишната Лиза Дарлин Глаз е отрязала пръста с диамантен пръстен със златна рамка на Глория Робинсън, претърпяла незабавна намеса и превозена в болница „ Сейнт Винсент “ в град Хот Спрингс и по-късно оповестена за мъртва.

След гибелта й, персоналните движимости на Робинсън са били предоставени на сестра й и брачна половинка й, които отбелязали, че три от пръстените на Робинсън липсват. Сестрата на жертвата попитала фелдшерката, по-късно разпозната като Глаз, къде са пръстените, само че тя „ не й дала отговор и си тръгнала “.

Два от трите пръстена били върнати два дни по-късно, само че третият останал неоткрит.

Според проверяващите Глаз продала третия пръстен в заложна къща за 45 $.

Сестрата и брачният партньор на умрялата разпознали пръстена, откупили го от заложната къща и го оценили. Съобщава се, че е оценен на Щатски долар 7 946.

Глаз е задържана и упрекнат в кражба. Освен предстояща присъда за затвор, тя може да получи и санкция в размер до Щатски долар 4 500.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР