Паралелно се предлага един тънък паралелен сценарий – това Народно

...
Паралелно се предлага един тънък паралелен сценарий – това Народно
Коментари Харесай

Политолог: Идеите за нова Конституция са пиар комуникационни трикове

„ Паралелно се предлага един тъничък успореден сюжет – това Народно заседание да изготви, който да бъде признат от Велико Народно заседание. Някъде в процеса жителите изпадаме от оперативната си функционалност да консултираме този закон “. Това разяснява пред БНР, политолог и академични учител. 
е спирачка, от която няма потребност, безапелационен е политологът. 
 Ако записът в действителност е на Борисов, страната ще се разклати, счита политолог Ако записът в действителност е на Борисов, страната ще се разклати, счита политолог
Ако достоверността на записа се удостовери, няма да бъдем очевидци единствено на стихия в чаша вода, а на по-сериозно разлюляване на държавността...
„ Това, че всичко ни е било едва и единствено Велико национално заседание и нова Конституция са панацеята, която ще ни оправи, е неправилна теза и е много подобаваща за турболентната обстановка, само че в дълготраен аспект е несериозно изказване... Това са пиар информационни трикове, които няма да трансформират обстановката “, съобщи изявление в предаването „ Преди всички “ Стефанов. 
„ Рецептата за изцеление на демокрацията не е редуцирането на опциите за управляването ѝ. Напротив, още повече народна власт “, уверен той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР