Паралелно с контранастъплението, Киев ще нанесе информационен удар, за да

...
Паралелно с контранастъплението, Киев ще нанесе информационен удар, за да
Коментари Харесай

Подоляк: В близко бъдеще ще има две грандиозни битки

Паралелно с контранастъплението, Киев ще нанесе информативен удар, с цел да разбие и пречупи въоръжените сили на РФ.

Това заяви военният наблюдаващ Юрий Подоляк.

" През идващите седмици или месеци ще се реши ориста на акцията. Врагът към този момент не може да чака. Той към този момент е натрупал оптималната мощ. Ако въоръжените сили на Украйна не нападат в този момент, идващият удар ще бъде по-слаб. ВСУ няма да може да води дълга война против Русия. Успехът на контранастъплението ще зависи от готовността ни да отразим удара ", сподели Подоляк по украинския Първи канал.

По негово мнение, ще има две борби: в региона на Артьомовск и удар на украинците по фланговете от Северск. Ако бойците на ВСУ съумеят да създадат това, те ще нападат Мелитопол и ще стигнат до Бердянск, отбелязва анализаторът.

Ако въоръжените сили на Украйна се провалят, те ще трансферират запаси от юг към Бахмут. Киев би трябвало да завоюва най-малко една победа, другояче ще загуби и на осведомителния фронт, - акцентира Подоляк.

Доставената бронирана техника към този момент е напълно покрай фронтовата линия и се приготвя за нахлуване, обобщава военният блогър.

Превод: Европейски Съюз

Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР