Паралелно с делото срещу шофьора убиец Георги Семерджиев, за притежание

...
Паралелно с делото срещу шофьора убиец Георги Семерджиев, за притежание
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Разследват кои ченгета са помогнали на Семерджиев за фалшивата книжка

Паралелно с делото против водача палач Георги Семерджиев, за владеене на подправен документ (шофьорска книжка), тече и следствие за това - кой е оказал помощ на джигита да си изкара този документ. По информация на Lupa.bg става дума за чиновник на Министерство на вътрешните работи. Тепърва се открива дали става дума за един човек или проведена незаконна група от повече чиновници. 

Не е изключено малко след началото на делото по този проблем да има още упрекнати. 

Връзките на Георги Семерджиев с полицията се схванаха незабавно след зверската злополука с две починали девойки.

Софийската районна прокуратура повдигна ново обвиняване - за потребление на подправена шофьорска брошура, против 36-годишния Георги Семерджиев, наказан на 20 година за тежката злополука на бул. " Черни връх ", при която починаха две млади дами, оповестиха нскоро от държавното обвиняване.

Lupa.bg разбра, че първото съвещание на делото за подправения документ е планувано за 5 април. Там щяло да се направи всичко допустимо да се забави делото, с цел да не излизат повече детайлности за незаконната скица, тъй като се чака абсурдът да се развихри в обществото. 

Случаят е от 14 февруари 2022 година, месеци преди трагичната злополука. Тогава към 00:11 ч. на кръстовището на столичните булеварди " България " и " Гоце Делчев " Семерджиев умишлено се е употребил от неистинен формален документ – подправено удостоверение за ръководство на МПС, на което е бил притурен тип, че е издадено от Конфедерация Швейцария.

При инспекция Семерджиев е показал на пътните служители на реда подправен документ.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. В хода на следствието са разпитани очевидци и са направени експертизи.

Предстои делото против Семерджиев да продължи в Софийския областен съд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР