Параклисите на любовта в Лас Вегас, които организират тематични сватби,

...
Параклисите на любовта в Лас Вегас, които организират тематични сватби,
Коментари Харесай

Край на сватбите с двойници на Елвис в Лас Вегас

Параклисите на любовта в Лас Вегас, които провеждат тематични сватби, употребявайки двойници на краля на рока Елвис Пресли, могaт да се трансфорат в хотели на разрушените сърца, съобщи Асошиейтед прес, представен от Българска телеграфна агенция.
Компанията за лицензи, която управлява името и имиджа на "Краля ", подрежда на операторите на параклиси в Града на прегрешението да спрат да употребяват Елвис в тематични церемонии, съгласно известие в "Лас Вегас ривю-джърнъл ".
В началото на май компания "Authentic Brands Group " изпрати писма за преустановяване на активността на голям брой параклиси, които ще би трябвало да се съобразят с настояването.
Тъй като Елвис е толкоз тясно обвързван със сватбената промишленост във Вегас, някои споделят, че този ход може да унищожи бизнеса им.
"Това е фамилен бизнес, с това си вадим хляба. Тъкмо се посъвзехме от коронавирусната пандемия и се случи това ", споделя Кайла Колинс, която дружно със брачна половинка си управлява тематичен уебсайт и параклис.
Сватбената промишленост в Лас Вегас генерира 2 милиарда $ годишно. Според публични лица сватбите на тематика Елвис съставляват забележителен брой от осъществените церемонии.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР