Параклисите на любовта в Лас Вегас, които организират тематични сватби,

...
Параклисите на любовта в Лас Вегас, които организират тематични сватби,
Коментари Харесай

В Лас Вегас: Спират сватбите с двойници на Елвис

Параклисите на любовта в Лас Вегас, които провеждат тематични сватби, употребявайки двойници на краля на рока Елвис Пресли , могат да се трансфорат в хотели на разрушените сърца, съобщи Асошиейтед прес.

Компанията за лицензи, която управлява името и имиджа на " Краля ", подрежда на операторите на параклиси в Града на прегрешението да спрат да употребяват Елвис в тематични церемонии , съгласно известие в " Лас Вегас ривю-джърнъл ".

В началото на май компания " Authentic Brands Group " изпрати писма за преустановяване на активността на голям брой параклиси, които ще би трябвало да се съобразят с настояването.

Тъй като Елвис е толкоз тясно обвързван със сватбената промишленост във Вегас, някои споделят, че този ход може да унищожи бизнеса им .

" Това е фамилен бизнес, с това си вадим хляба. Тъкмо се посъвзехме от коронавирусната пандемия и се случи това ", споделя Кайла Колинс, която дружно със брачна половинка си управлява тематичен уебсайт и параклис.

Сватбената промишленост в Лас Вегас генерира 2 милиарда $ годишно . Според публични лица сватбите на тематика Елвис съставляват забележителен брой от осъществените церемонии.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР