Параходство Български морски флот АД е информирано от властите в

...
Параходство Български морски флот АД е информирано от властите в
Коментари Харесай

Арестуван е шести човек от екипажа на кораба "Верила", пренасял наркотици за десетки милиони

" Параходство Български морски флот " АД е осведомено от управляващите в Ирландия, че продължава профилираната полицейска акция по претършуване на кораба " Верила ", като все още шестима членове от екипажа са задържани. Това е посочено в публична позиция на сдружението, публикувана до медиите във Варна.
 
От управлението на компанията още веднъж показват подготвеност да окажат цялостно подпомагане на всички способени управляващи и органи за откриване на обективната истина и показват вяра във връзка с отговорните лица да бъде приложена цялата суровост на закона и те да изтърпят наложените им санкции. 
 
Вчера бяха задържани петима мъже на възраст 50, 46, 44, 41 и 35 години на борда на кораба. Националността на шестия задържан не се загатва, само че на борда имаше 17 българи и един украинец.
 
Шестият мъж е на 32 години. Всички мъже са арестувани от държавната организация " Гарда " в региона на Лимерик. Те са задържани за закононарушение, обвързвано с импорт на опиати, като по закон се планува наложителна присъда " отнемане от независимост ", в случай че пратката е на стойност над 13 000 евро.
 
Припомняме, че половин звук кокаин беше открит на борда на кораба " Верила ", който е пътувал под малтийски байрак и е бил арестуван в ирландско пристанище.
 
Корабът е благосъстоятелност на Параходство " Български морски флот " и локалните управляващи го проверяват за хипотетичен трафик на опиати. Корабът е за насипни товари. Превозвал е зърно от Канада за Ирландия. На 8 декември е отплавал от канадското пристанище Хамилтън.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР