Paradox Interactive и Colossal Order анонсираха тази седмица появата на

...
Paradox Interactive и Colossal Order анонсираха тази седмица появата на
Коментари Харесай

Cities: Skylines получава ново допълнение

Paradox Interactive и Colossal Order анонсираха тази седмица появяването на нов експанжън за Cities: Skylines. Името към идващото допълнение към градостроителния симулатор се назовава Parklife и ще излезе на 24.05.

„Експанжънът ще направи града ви по-жив след като и да е било с нови лунапаркове и зоологически градини, естествени резултати и градски паркове, които ще вдъхнат нов живот на незастроените ви земи със зелени пространства. Parklife ви дава нови способи да играете с всичко – от влакчетата на ужасите и лагерни пространства до цветни градини, фонтани и фламингота“, гласи анонса на Parklife.

Освен това, може да очаквате пет нови карти, нов инструмент за ръководство на парковете, нови обекти и характерности, позволяващи ви да качите равнището си, които усилват достолепията на парка ви.

За пръв път тук ще може да поставяте дребни здания в самите паркове. Заедно с това, ще може да налагате и нов политики, като да вземем за пример тези, засягащи правата на животните или потреблението на фойерверки. Появява се и ново радио – Country Road Radio.

В допълнение към платеното наличие, Cities: Skylines ще получи и постоянното си гратис обновяване с нов туристически панел, дървета, които понижават шумовото замърсяване, ъпгрейд на камерата и нови принадлежности за модинг.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР