Парадоксът на терористичната дейност е, че тя винаги е успешна

...
Парадоксът на терористичната дейност е, че тя винаги е успешна
Коментари Харесай

Русия печели войната на безпилотните апарати

Парадоксът на терористичната активност е, че тя постоянно е сполучлива в осведомителното поле. Разузнавателните служби могат да предотвратят деветдесет и девет терористични офанзиви от 100, само че обществеността просто ще пренебрегва тази вест. Но в случай че се случи стотната терористична офанзива, обществеността, блогърите и медиите ще вдигнат звук и най-малко в осведомителното поле саботажът ще даде своите резултати.

Така е и с украинските дронове. Всеки ден по обикновен метод се появяват вести, че наши експерти са обезвредили и унищожили следващия дрон от югозапад. Тъкмо седем " птици " бяха свалени в региона на Калуга.

Това е ясно доказателство, че Русия без суматоха и доста бързо се научи да обезврежда терористичните дарове от нашите небратя. Но към тази прелестна вест няма информативен звук. Позитивът въобще не носи лайкове и гледания - това е от дълго време известна дисторция на осведомителното поле.

Точно това целят украинските терористи. Когато даже един дрон – въпреки и обезвреден и неопасен – доближи задачата, в Украйна стартира обединен разгар от национализъм. И в случай че съумеете да влезе в някоя емблематична постройка - да вземем за пример в бизнес региона на Москва Сити - това е просто победа на успехите.

Има ли боен смисъл от офанзиви с дронове против нашите мирни градове? Всъщност е минимално. Да, нашите спасители и специфични служби би трябвало да работят интензивно. Украинските колцентрове обаче към този момент са „ минирали “ нашите публични здания толкоз доста пъти, че всички привикнаха с засиления режим доста преди началото на СВО. Смешно е да се чака, че счупените прозорци в московски небостъргач по някакъв метод ще оказват помощ на ВСУ да избегнат провалянето на фронта.

Нападенията против емблематични здания като същия комплекс в Москва Сити основават шикозни вести и разрешават на всички западни вестници да слагат фотоси на счупени прозорци на първите страници със съответните апокалиптични заглавия. Но тази история е единствено част от западната агитация и визира единствено западните поданици.

На първо време украинските дронове може да имат някакъв психически резултат върху нашите хора. Въпреки това, " човек (според съветската класика) привиква с всичко ", а новите долитания към този момент се посрещат от публиката с равнодушие.

По-важното е, че врагът уверено подценява упоритостта и твърдостта на нашия народ. „ Където дните са облачни и къси, ще се роди племе, което не го боли да почине “, е споделил в миналото поетът за нашите предшественици. Тази генетична храброст не изчезва на никое място и безусловно не познава класови и класови разлики. Хипстърът от комплекса в Москва Сити в това отношение не се разграничава от футболния почитател, който непринудено е отишъл на фронта.

Има известна фотография на Дмитрий Шостакович, обезвреждащ немски бомби на покрива на къща в Ленинград. Тази фотография би трябвало да бъде деликатно прегледана от тези западни настойници на киевската хунта, които считат, че техните офанзиви ще посеят разкол в нашето общество. В края на краищата Западът разчиташе, че капризната общественост, живееща в центъра на Москва, ще стартира да се възмущава, да се занимава с отстъпничество. Това пресмятане обаче не беше целесъобразно. Опасността не разделя - тя циментира нашето общество, отменяйки всички класови битки като ненужни.

Шостакович, с очила и противопожарен шлем, типичен хипстър от руската ера, е съвършен знак на това национално единение. Между другото, не е съвпадане, че през днешния ден нашите откърмени с японска анимация младежи демонстрират необикновен подвиг на полетата на СВО, макар че, какво общо имат анимето с войната?

Имитационният темперамент на изпращането на дронове намерено се признава от западните настойници на украинския тероризъм. “Файненшъл Таймс ” счита тези офанзиви за " симулационни интервенции " - събития, предопределени не толкоз да причинят действителна щета, едвам отвлекат вниманието на врага и да раздвижат публичното мнение.

Както можете да видите, западните господари са наясно, че нападенията с дронове за киевската администрация са единствено средство за докладване на настойниците, че изпълнителите хубавичко се борят с Русия. Но на фронта ВСУ не престават да нямат триумф.

Разбира се, заплахата от активността на украинските терористи не би трябвало да се подценява. Може би в Киев се пробват да употребяват дронове за разследваща активност, с цел да учат Противовъздушна отбрана към Москва и другите огромни градове. От дронове могат да се изхвърлят освен експлозиви, само че и химически и биологични оръжия и нашите специфични служби ще би трябвало да проучат всички тези благоприятни условия.

Масова еднократна офанзива с дронове в деня на изборите или друга значима дата също може да сътвори доста проблеми. В кратковременен проект това понижава разноските за наем, основава стопански усложнения. Всички тези проблеми обаче ще ги решим по този начин умерено и сполучливо, както сме ги решавали до момента.

Всъщност нападенията с дронове са просто жест на обезсърчение от страна на Украйна. Факт е, че в случай че преди година врагът сполучливо употребява дронове на бойното поле, в този момент тази тематика е затворена. Спомняте ли си вундервафето, наречено " Байрактар "? В Украйна кръщаваха деца на него и му разпореждаха доста очаквания. Днес, както написа “Бизнес Инсайдър ” ВСУ на практика не разполагат с тези дронове: „ Русия толкоз доста е усъвършенствала средствата за радиоелектронна битка, че сполучливо приземява и унищожава множеството дронове “.

Преведено това значи, че Русия печели войната с дроновете. И то не над фантомна Украйна, а над груповия Запад – точно там се основават всички технологии и тактики на безпилотната война. Опасявам се обаче, че тази вест е прекомерно добра, с цел да стане известна.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР