Парадът на победата в Москва формално вбеси нашите стратегически противници.

...
Парадът на победата в Москва формално вбеси нашите стратегически противници.
Коментари Харесай

Победените проклинат победителя: Два свята, два 9 мая

Парадът на успеха в Москва официално вбеси нашите стратегически съперници. На първите страници на западните медии непрестанно се стене в жанр: по какъв начин смеят?

Първо, по какъв начин можете да напомняте на човечеството за своите победи? Англосаксонците са похарчили десетилетия и трилиони долари, с цел да убедят човечеството, че Хитлер е бил надвит от Брад Пит и американските супергерои в червени чорапогащници. И тук руснаците припомнят, че всичко надалеч не е било по този начин. И те са завладяли Берлин, става известно, те са основали Организация на обединените нации и са построили целия съвременен международен ред. Ама по този начин не може!

Второ, речта на президента Путин на парада, с цел да унищожи пропагандните неистини, трансформирали се в основата на актуалния антируски нацизъм. Западните елити започнаха да унищожават Русия благодарение на Украйна. Определяха всеки опит на страната ни да се отбрани като " експанзия ". В резултат съумяха да наложат в международното осведомително поле мита, че Русия е „ нападнала “ Украйна. Путин унищожи този изцяло лъжовен дискурс, като просто сподели: „ Срещу нашата татковина още веднъж се отприщи същинска война “.

Наистина, Русия води освободителна война в Украйна и, както преди осемдесет години, избавя народите по света от западния нацизъм. Защото този нацизъм не си е отишъл: делението на свръхчовеци и подчовеци е остаряла, срамна болест на Запада.

Целта на този нацизъм през днешния ден е да разпокъса и унищожи Русия, с цел да обезпечи дефинитивно статута на " унтерменш " за руснаците. Разбира се, за наследниците на Хитлер нашият Парад на успеха е като кост в гърлото.

Да чуем да вземем за пример канцлера на Германия. „ На 2200 километра североизточно отсам Путин води своите бойци, танкове и ракети на парада. Нека не се смущаваме от тази проява на мощ “, обърна се Олаф Шолц към Европейския парламент.

Благодарение на този човек ВСУ получи немски танкове. „ Котки ” още веднъж сеят гибел на многострадалната земя на Донбас. И тази фигура, която е на заплата на германско-американските банкери, въвлича страната си в световна война, призовавайки европейците да продължат да помпат оръжия в Украйна и по-усърдно да извършват всички стремежи на Щатите - " главният съдружник " на Европейски Съюз. Какъв ти " съдружник " - стопанин.

„ Путин сподели, че Западът е не запомнил за успеха на Съветския съюз над нацистка Германия през 1945 година “, дезинформира читателите си уважаемата организация “Ройтерс ”. Всъщност концепцията на съветския президент беше по-сложна. Путин акцентира приемствеността на актуалните западни глобалистки елити и техния нацистки предходник. Подобно на англосаксонците, които отгледаха и спонсорираха Хитлер, сегашните водачи на Щатите и Европа " изправят народите един против различен и разцепват обществата, предизвикат кървави спорове и преврати, сеят ненавист, русофобия, нападателен шовинизъм ".

Ето още един бисер на “Ройтерс ”: „ Путин афишира свещена война на Запада “. Както се споделя, има неистини, има очевидни неистини и има “Ройтерс ”. В реалност западният блок приготвяше подла офанзива против Русия, както Хитлер през 1941 година Днес президентът Путин просто съобщи, че сме във война със Запада и още веднъж, както през 1941 година, " цивилизацията е в решаваща повратна точка ".

Докато ние празнувахме Деня на успеха, нашите стратегически съперници честваха самобитен „ Ден на Европа “. Зеленски даже анулира Деня на успеха в Украйна за тази цел - на своя глава подчиненото население, несъмнено. В нощта на 9 май Урсула фон дер Лайен се промъкна при него във трен и те се събраха.

Жената с неразбираеми компетенции и огромни рушвети от “Файзер ” туитна, че се „ радва да се върне в Киев, където полезностите, на които държим, са защитавани всекидневно “.

Странно, само че този път Урсула фон дер Лайен сподели истината. „ Ценностите “ на Киев и Брюксел в действителност са идентични. Безкрайна корупция на елитите, прям нацизъм, кланета на цивилни, изтезания и гонене на дисиденти, безмилостна цензура, спонсориране и образуване на терористични офанзиви, дива ненавист към дисидентите - всичко това управлението на Европа деликатно, умишлено култивираше в Украйна и в този момент се възхищава на плодовете на личните си ръце. " Цъфтяща градина ", по какъв начин другояче.

Нашите велики предшественици, които освободиха Европа от нацизма, имаха вяра, че в действителност са избавили милиони хора. Проблемът е, че доста европейци нямаха проблеми с нацизма. Те възприеха нашата Победа не като избавление, а като проваляне и срам. Десетилетия по-късно те се усещат унизени и натрупат ненавист към спечелилите.

Днес тази ненавист е нескрито. А повода да освободят от каишката вътрешния си Хитлер беше Украйна - за това толкоз я обичат в Брюксел. Просветена Европа е толкоз удовлетворена да освободи вътрешните си демони.

Затова в действителност през днешния ден имаме два 9-ти квас. Единият е нашият Ден на успеха, денят на триумфа на спечелилите. Другият е " денят на Европа ", денят на победените, само че още веднъж и още веднъж надигащи глава нацисти. От народите на Европа зависи да решат дали са с спечелилите или с победените.

Превод: В. Сергеев



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР