Парад на кукерите в Разлог. Цял свят ни знае кукерите.

...
Парад на кукерите в Разлог. Цял свят ни знае кукерите.
Коментари Харесай

Показва какво правят хората, когато вече не им става

Парад на кукерите в Разлог. Цял свят ни знае кукерите. Във всички медии се появяват фотоси всяка година на кукери. Немалък повод за горделивост. Нали? 

Не.

Щеше да бъде, само че не е. 

Булгар-булгар отново реши да покаже, че не цивилизацията желае да зачеркне, а непосредствено еволюцията. 

Не знам по какъв начин си ги представяте нещата, само че нали помните, че в близост има деца; те гледат и попиват. Ако отхвърлят да попиват, може и принудително да ги накарат да попиват. Имало е такива случаи. После те ще възпитават деца и по този начин – спиралата отива надълбоко надолу, където слънцето на цивилизацията не огрява. 

Всеки желае да остави нещо след себе си, само че има такива, дето могат единствено кафява следа да оставят след себе си. 

Можете да се убедите сами, има материал, който да разгледате и да си затвърдите в главата зловонното съмнение къде тъкмо се намирате. Разгледайте. Вижте. И, в случай че имате шанса да сте отвън рамките на Територията, да се замислите дали носталгията по киселото мляко и гледките от Балкана си заслужават връщането или напряко да си хвърляте аления паспорт и да кандидатствате за политическо леговище в страната, където сте. 

Труп на лисица. Влачи го. Пред погледите на деца. И си мисли, че това е мъжкарско? Мъжкарско е едвам биеш дамата и детето. 

Е, имате ли към този момент информация за това какво вършат някои хора, когато към този момент не им става? Помпат го… самочувствието… с демонстрации на принуждение. Е, несъмнено, принуждение към доста по-слабите от тях, тъй като куражът е единствено за пред по-слаби. Иначе – пред шефа и пред шефа на шефа – гледа в земята и целува за*ници. После набие дамата дòма, изжули пет ракии и си легне. Минало му е, спокоен е. Вече не се усеща шушумига. На празник излезе да си покаже неможенето и варения мъжки спагет обществено. Пà и горделив дори.

Друг е въпросът какъв брой са свидетелските разкази за общото равнище на пиянстване на въпросната колекция, която в миналото е била празник, а в този момент е… това. 

Иначе вие си бъдете оптимисти, колкото желаете. В страната, в която излезе статистика, че повече от половината българи не са прочели НИТО ЕДНА книга през миналата година. Статистиката не споделя какъв брой са прочели миналата и по-предишната, само че не са доста огромни очакванията да е било друго ситуацията. Мà то – четенето – е за смотаните, за еврогейчетата бе! 

Масово не могат да мислят сериозно, четене с схващане не съществува, родният им език ги затруднява, толкоз са си заврели главите в дупката, от която вършат тор, че от плажовете на Гърция пишат какъв брой по-добре било при соца, влачат трупове, дерат животни обществено, колят на улицата и си мислят, че това е възпитателно за децата, че да не станат евроджендърчета. 

Цивилизацията за тях е равно на гейщина и ги плаши. Друго си е да си запарен тупан и да си горделив, че си елементарен. Мàни цивилизацията, дай сланината и сѝпи. 



В старозагорското село Еленино пък момиче на 20 години си откри кученцето обесено. 

Това е дело на различен субект от Територията, който се усеща мъж от вътрешната страна, но извън е мек като варен спагет. И го избива на какво? На експанзия, доста ясно. 

Цитат: „ Животното избягало от двора на къщата, евентуално уплашено от фойерверките. Малко преди среднощ собственичката му – Ренета Петрова, го разкрила убито. 

„ От братовчед ми разбрах, че животното е избягало, до момента в който е посрещал посетители. Веднага започнах да го диря. Открих го в края на едната улица – проснато на земята. Никога не е стъпало там.

Изпитах неизразим смут като го видях. Не мога да си показва кой би направил такова нещо. Кученцето ми беше малко и положително, в никакъв случай не е нападало хора “, описа дамата “.

Как ви се коства? Думкане, пиратки, бомбички, иху-аху, пиянство на стомах, садизъм, ликвидиране и принуждение постоянно над доста по-слаби, тъй като са страхливи ****и надълбоко в душата си и си го знаят… което пък ги прави ОЩЕ по-злобни. А мъжките ****и са най-гадният тип ****и. 

Вижте кучето на фотографията, което е било удушено. Сигурно е било три кг. Оня недовършен ****т, който го е умъртвил, несъмнено се е прибрал у дома със самочувствието, че с мечка се е борил. Те, тия, са такива. 

И в този момент едно момиче на 20 години е в цялостен потрес, по този начин си е посрещнала празника, тъй като е направила грешката да остане в Територията, а някакъв субект от природонаселението е налазил живота ѝ и е оставил „ спомен “ за празника – за цялостен живот. 

Иначе на тия не можеш да им затвориш устите – за християнски морал и „ полезности “, и „ обичаи “, а като им гледаш дейностите и ти иде да ги удавиш в плюнки. 

Да питаме ли „ следствие “ дали ще има за влачената пред погледите на деца лисица (че там най-малко има видео, фотоси, свидетели) или „ то, тука е по този начин! “ и това са „ обичаи “? 

Щото „ следствието “ за убитото кученце допускам, че знам по какъв начин ще завърши и по какъв начин никой няма да откри нищо. Знаете, че даже хванатите садисти, измъчвали животни, не получават нищо повече от санкция, въпреки в Наказателния кодекс друго да написа. И то го написа от дълго време. 

Честита ви нова година, оптимисти към момента останали тук. Как е? Как е настроението? Ще се оправят ли нещата, съгласно вас? Шъ! Шъ! Как няма да се оправят. Ще се оправят. Ей ги – почнàли са да се оправят. Сèки миг. 

_________________

Този коментар показва персоналното мнение на създателя
и може да не съответствува с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР