Пъпната връв на е с Европа и Америка. Това заяви

...
Пъпната връв на е с Европа и Америка. Това заяви
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Пъпната връв на ГЕРБ е с Европа и Америка


Пъпната шнур на е с Европа и Америка. Това съобщи водачът на във видео във „ Facebook “. Сутринта чух да се откажели от пъпната шнур с Гешев. Що за нелепост? Пъпната шнур на е с Европа и с Америка, с ЕНП, с ХСС, с ХДС, с най-големите партии в Европа ", добави Борисов. Повод за коментара му са изявления от страна на представители на „ “ за опциите за сформиране на кабинет.

„ Чисто на практика им споделих по какъв начин може да се излезе от рецесията и да се направи държавно управление, без да се нанасят даже вреди на обособените партии, всеки, който мисли, че може да бъде виновен пред хората, тъй като единствено преди седмици минаха изборите и народът се произнесе ясно и тъкмо. Само за шест месеца партията на смяната загуби близо 200 000 гласоподаватели и два съдружни колегата – Има Такъв Народ и “, уточни Борисов.

Аз предлагам авансово първо специалистите да приготвят диалог, в който аз, те и който желае ще седнем да утвърдим това, което се приказва, добави водачът на.



изчете шестнадесетте целта на „ Продължаваме Промяната “ и прикани парламентарната група на да ги поддържа, в случай че решат.

„ Въвеждане на механизъм за следствие на основния прокурор – подкрепете техния закон ви апелирам “, съобщи Борисов.

„ Ние нямаме от какво да се тормозим. Подкрепяме тази точка наложително, с цел да не могат да приказват, че ние надали не ние не желаеме да се проверява – основният прокурор е човек като всеки един, той не е Господ. Ако сгреши, несъмнено, че би трябвало да има кой да го проверява, сподели още водачът на.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР