Папката, която днес връщам, е празна, защото в нея и

...
Папката, която днес връщам, е празна, защото в нея и
Коментари Харесай

Мария Габриел върна празна папка на Радев: Няма да допусна кабинет, който е резултат от задкулисни договорки

Папката, която през днешния ден връщам, е празна, тъй като в нея и от името на ПГ на ГЕРБ-СДС няма да позволи да има имена на хора, които не са резултат от открити и ясни диалози, на основата на правила и отговорности, а са резултат на подмолни сделки. Това не бих го позволила. Това съобщи кандидадът за министър председател на ГЕРБ-СДС Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова при връщането на първия мандат на президента, съобщи кореспондент на

„ Ситуацияла в страната е сериозна, по тази причина водех диалози с парламентарните групи на ПП-ДБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ. Различията ни с Българска социалистическа партия станаха очевидни на доста ранен стадий. С другите партии стана ясно, че можем да намерим сплотяващи старания, с цел да може България да има постоянно държавно управление, при което хората да бъдат приоритет “, добави Габриел.

Тя означи, че в последните 48 часа, в следствие от интензивни диалози, в които надвил разсъдъкът, се е схванало, че може да има устойчиво държавно управление сред първата и втората политическа мощ.

Заедно с акад. Денков имаме ясно виждане, че вторият мандат би трябвало да бъде народен. Заедно с ПП-ДБ имаме единодушие двете сили да излъчват министър-председател и зам.министър-председател. За мен приоритет остават българските жители, посочи още Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова.

От своя страна президентът уточни, че в следавщите дни ще връчи мандата и на ПП-ДБ.

Пътят, към който сте се насочили, изисква доста интензивна работа и интензивна връзка с българското общество. Но аз желая още един път да прикани парламентарните групи да не бавят приемането на бюджета и нужните закони, тъй като те са значими за българската страна и българските жители, подсети президентът Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР