Папи се отказва да бъде просто поет, защото не е

...
Папи се отказва да бъде просто поет, защото не е
Коментари Харесай

Край С Папи Ханс! Изгониха Го От Работа, Новоизлюпеният Вип Остана Без 2 Лв В Джоба!

Папи се отхвърля да бъде просто стихотворец, тъй като не е доходоносно и стартира да прави пародийни песни. Неслучайно точно около „ Черешката на тортата “ Константин се впуска в любовна връзка с Дара. И до ден сегашен почитателите на Дарина и Папи са безапелационни, че двамата са толкоз разнообразни. Почиталите им даже се чудят на какво се е крепила връзката посред им. Близки до актьора споделят, че той по-скоро я е употребявал, с цел да стигне по-бързо до задачата си – лесната популярност.

Именно поради любопитните му връзки с Дарина Йотова първото му парче „ Кекс “ прави възторг в мрежата, както и второто. Хитовите части пък донесоха на Папи присъединяване във „ ВИП Брадър “, както и в „ Като две капки вода “, където Константин се изявява сега. Оттам пристигна и триумфът на третото му парче – „ Твой “.

Работа

Истината обаче била, че макар сполучливите планове, Папи нямал 2 лв. в джоба си. Наскоро излезе информация, че след присъединяване си в „ Брадъра “ Константин е бил уволнен от позицията си на креативен шеф в рекламна организация. Той към този момент се „ издържал “ единствено с музика, само че нямал доста участия. Папи нямал какво друго да предложи на заведенията с изключение на трите си песни.

С хонорарите от „ Като две капки вода “ и „ ВИП Брадър “ Константин закърпил краткотрайно ситуацията, само че всички знаем, че тези пари не са постоянен приход, а това карало създателят да изпада постоянно в меланхолия.

Освен това Папи бил много свидлив. След като с Дaра скъсаха, се понесоха клюки, че той я е завлякъл в 10 000 лв., които тя му дала, с цел да му помогне да започва музикалната си активност. Константин много се забавил с връщането на борча и заради тази причина тази тяхна „ загадка “ излезе в общественото пространство “, написа hotarena.net.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР