Папи Ханс се докопа до прелестите на Николета Лозанова, видя

...
Папи Ханс се докопа до прелестите на Николета Лозанова, видя
Коментари Харесай

Папи Ханс се натиска с Николета! Държавна сигурност изнудвала баща му

Папи Ханс се докопа до прелестите на Николета Лозанова, видя HotArena.

Изпълнителят, прочул се с пародийните си части „ Кекс “ и „ Супер своеволен “, пусна и третата си независима ария, озаглавена „ Твой съм “, а видеото към нея е повече от провокативно. Още първоначално се появява някогашната му възлюбена Дара, а с изключение на нея виждаме и щерката на Ваня Щерева – Мила Роберт, която развява междинен пръст. Кулминацията естествено е за Николета.

Някои от почитателите на Папи останаха сюрпризирани, че този път песента му не влиза в категория „ занимателни “, а клипът от мнозина беше избран като чисто порно, несъответствуващ на любовния другояче текст, писа „ България Днес “.

Колкото до тематиката с татко му и Държавна сигурност, артистът отсече: „ Баща ми Владимир Трендафилов е професор. Цял живот се е занимавал с британски език и литература, добричък е, честен и преклонен човек. В тези времена е бил изнудван и заплашван от полицаи. Те са идвали през нощта в дома ни, целейки да го вербуват, с цел да им снася информация.

 

Принуден, татко ми е почнал да твори някакви неща в областта на литературата – хем да го оставят на мира, хем животът му да си продължава нататък, като дава това, което желаят от него. Били са извънредно свирепи години. Хвърлянето на камъни през днешния ден и причисляването на всички, даже на жертвите, към това наименование – сътрудник на Държавна сигурност, е извънредно грозно “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР