Papi Hans пусна последната си песен Момиче, част от дебютния

...
Papi Hans пусна последната си песен Момиче, част от дебютния
Коментари Харесай

Изненадата, която ни готви Papi Hans

Papi Hans пусна последната си ария " Момиче ", част от дебютния му албум 12, преди няколко месеца. 
 Papi Hans,
Проблемите на Папи Ханс с " Мойто дупе "

" Шега и дупе не е редно да са плоски "

През цялото това време изпълнителят не бе изключително деен нито в обществените мрежи, нито в оповестяването на нови песни или планове. Всъщност от ноември предходната година не сме чували нищо ново от него. И за това си има причина.

От профила на Papi Hans в Instagram разбираме, че последните няколко месеца са били тежки за него в персонален проект. " Усещам по какъв начин ми става все по-неприятно да подкрепям усмихнатата си Instagram поза, което е проблем. Вероятно ще изгубя няколко инфлуенсърски контракта ", написа изпълнителят.

На този стадий изпълнителят отхвърля да влезе в детайли какво тъкмо се случва с него, само че написаното разбираме, че не е съумял да се зарадва на нищо. Нито на албума, нито на триумфа на песните, част от него. Papi Hans написа, че му е мъчно да опише какво се случва в главата му с пост в обществените мрежи.

Но за сметка на това посредством музиката може най-добре изрази страстите си. Ето за какво приготвя EP албум, който ще бъде формиран от три песни. Той ще се казва Терапия, а трите песни в него са въодушевени от три казуса, с които се е сблъскал.

Първата ария се споделя " 117 ", все още няма точна дата за стартирането ѝ, само че пък Papi Hans обещава да я чуем в идните дни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР