Папи Ханс пусна нова песен 117 за часове видимо всички

...
Папи Ханс пусна нова песен 117 за часове видимо всички
Коментари Харесай

Разбито ли е сърцето на Папи Ханс?


Папи Ханс пусна нова ария " 117 " за часове очевидно всички бяха захласнати от нея, а тези с разрушените сърца... какъв брой ли сълзи са проляли на нея?

Тази ария е първата от " Терапия ", серия от от трите най-трудно писани от мен песни. Песни, с които се церя от сложен интервал от живота ми. С всяка ария пущам един собствен проблем. И изучавам един урок. Благодаря ви, че сте с мен през процеса. ", по този начин разказва самичък новата си ария Папи Ханс.

" 117 " несъмнено е сърцераздирателна, лирична и носталгична. Перфектната ария откакто гаджето ти те е зарязало, пиеш вино и ревеш. А дали в действителност сърцето на Папи Ханс не е разрушено? Въпрос за МИЛИОНИ!

Връзката им с актрисата Сара Драгулева за никого не беше загадка, само че откакто Константин Трендафилов пусна това парче слуховете заваляха: " Разделени ли са? ". Отговор на въпроса нямаме, само че това което може да забележим в описанието на песента е че те двамата са писали текста.

SORRY, девойки! Предвид, че творят дружно, не се знае дали са скъсали, само че опцията връзката да им се е зълбочила е огромна. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР