Папи Ханс проговори за отсъствието си от социалните мрежи и

...
Папи Ханс проговори за отсъствието си от социалните мрежи и
Коментари Харесай

Папи Ханс призна: Излизам от най-трудния си период

Папи Ханс проговори за отсъствието си от обществените мрежи и най-трудния си интервал. Константин Трендафилов, както е същинското име на актьора, не разкри от какво естество са проблемите му, само че не скри, че е в дупка. 

" Не съм бил доста деен в обществените мрежи в последно време. Основно споделям сторита от концерти и участия, с цел да благодаря на хората, че са пристигнали да дадат обич.
Усещам по какъв начин ми става все по-неприятно да подкрепям усмихнатата си инстаграм поза, което е проблем. Вероятно ще изгубя няколко инфлуенсърски контракта. Както и да е.
Отнема ми доста кураж да споделя в инстаграм какво се случва в мен, даже криво-ляво, а ми е толкоз елементарно да го направя посредством музиката.
“Терапия ” е EP. Като албум, но единствено три песни. Но това са най-ценните песни, които съм писал. И имам един метафизичен извод. Често страдаме по-дълго в сравнение с би трябвало, единствено тъй като ни е боязън да погледнем в най-закътаните кътчета на съзнанието ни. Защото ни е боязън да признаем, че сме слаби. И тъй като ни е боязън да приемем, че безусловно постоянно казусът е в нас. Ще разглася прецизен ден за първата ария тия дни. Мерси, че изчетохте всичко това " - написа Папи в инстаграм.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР