Папи Ханс не е никак лесно и добро гадже. Зад

...
Папи Ханс не е никак лесно и добро гадже. Зад
Коментари Харесай

Сара за Папи Ханс: Не искам да виждам този отвратителен мъж повече, гнус ме е да легна отново с него!

Папи Ханс не е по никакъв начин елементарно и положително гадже. Зад фасадата на ухилен и лековат създател се крие един непоносим ревнивец, който никоя жена не може да изтърпи.

Последната му възлюбена Сара Драгулева избяга от поета, откакто той направи връзката им ужасна. Непрестанно я ревнувал единствено в случай че огледа различен мъж, ровил й в телефона да чете кореспонденциите й с други мъже и даже я следял, когато се съмнявал, че го лъже за мястото, където отива.,

Константин Трендафилов се държал като същински умопобъркан. Той бил вманиачен по Сара и не осъзнавал, че точно тази негова ревнивост ще унищожи връзката им.

В момента Драгулева не поддържала никакъв контакт с Папи Ханс и не желала даже да го види инцидентно. Тя дори се чудела на себе си по какъв начин е допустимо толкоз време да му разрешава да си ляга с нея. Към днешна дата го виждала като най-гнусния мъж на земята.

Поетът наподобява лековат, само че в действителност е с много тежък темперамент. Видя се и във „ ВИП Брадър “ преди 5 години, където Папи бе в основата на доста спорове.

С тези непрекъснати раздели и с този собствен могъщ темперамент нищо чудно най-после Трендафилов да остане остарял ерген. Той е към този момент на 33 година и би трябвало да мисли за семейство, само че не го прави, което наподобява необичайно.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР