Папи Ханс е влюбен до ушите в португалка, но това

...
Папи Ханс е влюбен до ушите в португалка, но това
Коментари Харесай

Шавливата Ева Веселинова налази Папи Ханс

Папи Ханс е влюбен до ушите в португалка, само че това не му пречи да се радва на компания хубавици и дузина последователки.

Той и репортерката от "Господари на ефира " Ева Веселинова бяха уловени дружно, до момента в който купонясват в столичен клуб. От фотоса ясно се вижда, че двамата са в чудесно разположение на духа и настроението. И са очевидно удовлетворени, че са дружно.

Междувременно в професионален проект Папи жъне триумф след триумф. Оказа се, че напористият юноша може да влиза освен в къщата на „ ВИП брат “ и в пекарните за „ Кекс “. Откъс от романа му "Затворисърце " влезе в учебник по български език за 7-клас! Това се похвали самият Папи, като не скри изненадата си от решението на създателите да го включат в образователната стратегия. Става въпрос за поместен негов къс текст, примерна задача, по която учениците да учат вярната граматика и пунктуация. "Затворисърце " е втората издадена творба на поета. Преди романа той написа стихосбирката "За кого се сещаш, когато се сещаш за някого ", която направи възторг измежду младите девойки. Самият род, в който е списана, е така наречен съвременен чиклит, литература за градската и модерна жена. Кокича, както го назовават в артистичните среди, е всестранно развъртян. Той се занимава с писане, музика, реклама. Преди да запише пародийната ария "Кекс ", Трендафилов завоюва сърцата на дузина девойки със стиховете си във фейсбук, аналогично на неговия сътрудник и другар Августин Господинов (Илиян Любомиров - бел. авт.). Очаквано, не липсват и завистници. Злобари напомнят, че Ханс изпита голямо усложнение в къщата на брадъра, когато бе принуден да уточни кой е създателят на тежкия роман "На браздата ". Папито не се сети нито за Белчо и Сивушка, нито за Елин Пелин.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР