Папи Ханс е много неща в едно - той е

...
Папи Ханс е много неща в едно - той е
Коментари Харесай

Гледаме и завиждаме: Папи Ханс показа топ форма в разгара на есента заради предизвикателство

Папи Ханс е доста неща в едно - той е стихотворец, реализатор, маркетинг гуру, а и евентуално още десетина неща. Но в тях сигурно е и определението " разпален фитнес почитател ". Той постоянно е бил във форма, а в този момент, в разгара на есента, надалеч от сезона по бански, той още веднъж ни го подсети:

Виж още: Това ли е новото гадже на Андреа? Певицата избяга в Албания и се снима с неповторим красавец 

" Папи папи - по чорапи. Нула позор. Сто % горделивост. Белези-мелези. Харесвам се, лаская се, прегръщам ви ", написа той под фотографията и добави, че в последните дни някой му е писал, че непрекъснато му се подава ластикът на бельото и е последна време да се фотография единствено по долни дрехи. Е, направи го.

Снимката явно е направена в съблекалнята на някоя фитнес зала, само че ние добре помним, че Папи беше споделил в телевизионно изявление по време на огромното седене у дома, че тренира сполучливо и вкъщи. 

Виж още: Русо, цикламено, лилаво: Тези български мъже обичат да опитват с цвета на косата си! 

Под фотографията се е разписала половинката на актьора, моделът и актриса Сара Драгулева, както и един от обичаните ни онлайн персонажи - Epic Bath Guy. Останалото, което виждаме, е, че Папи държи процентът на подкожни мазнини невисок, а и прави нещо, което немного трениращи мъже вършат - работят върху краката си. 

Изображение: https://www.instagram.com/iampapihans/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР