Папи Хaнс бе неприятно изненадан, когато разбра, че неговите билети

...
Папи Хaнс бе неприятно изненадан, когато разбра, че неговите билети
Коментари Харесай

Измамиха го най-нагло: Папи Ханс загуби много пари

Папи Хaнс бе неприятно сюрпризиран, когато разбра, че неговите билети се продават на по-ниски цени от оповестените. Оказа се, че някои от тях са подправени.

70% от билетите за неговото турне са към този момент разпродадени, макар че са минали единствено 6 дни от стартирането им в продажба.  Появиха се и подправени билети. Папи Ханс изрази загрижеността си по въпроса и допусна, че това може да е дело на някои от неговите фенове, най-вече деца. Той притегли вниманието към обстоятелството, че формалният екип на турнето му продава билети на една и съща цена и прикани почитателите да бъдат деликатни и да не попадат жертва на измамата.

Mоже да изгуби голяма сума пари, само че все пак Папи Ханс призна, че подправените билети са неизбежна част от изкуството и триумфа му и показа обичаната си сентенция, която гласи: " Не съм задоволително богат, с цел да си закупувам евтини обувки ". Това сложи акцент върху неговия професионализъм и угриженост към почитателите.

Освен казусът с билетите, породи и друга непредвидена обстановка. Началото на турнето трябваше да стартира от Варна, а в този момент ще е от Пловдив. Причината е лимитираното пространство на нощния клуб, в който бе плануван концерта. Папи желае да подсигурява на почитателите си висококачествено преживяване.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Папи Ханс измама билети турне
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР