Папе Матар Сар остана в сълзи, след като накуцваше от

...
Папе Матар Сар остана в сълзи, след като накуцваше от
Коментари Харесай

Звездата на Тотнъм си тръгна в сълзи, след като беше заменен през първото полувреме срещу Борнемут

Папе Матар Сар остана в сълзи, откакто накуцваше от домакинската победа на Тотнъм с 3-1 против Борнемут в новогодишната нощ.

Контузията на сенегалския национал слага под подозрение присъединяване му в идната Купа на Африканските народи в Кот д'Ивоар, която стартира единствено след 13 дни. Той беше очевидно смутен, до момента в който напускаше терена, употребявайки фланелката си, с цел да скрие сълзите си.

Следобедът на Сар стартира брилянтно, като той откри резултата в деветата минута. Все отново 21-годишният полузащитник не съумя да приключи първото полувреме поради травмата си. Мениджърът на Тотнъм Анж Постекоглу и капитанът Сон Хюн-мин бяха измежду тези, които утешиха Сар.

Тотнъм завоюваха неделния мач с помощта на голове на Сон и Ричарлисон след почивката, като Алекс Скот означи късна разтуха за Борнемут. Резултатът ги оставя пети в таблицата, единствено на една точка зад горчивия противник Арсенал на четвърто място. Артилеристите претърпяха изненадваща загуба с 2-1 от Фулъм по едно и също време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР