Папата се възстановява успешно след направената му операция. Той постъпи

...
Папата се възстановява успешно след направената му операция. Той постъпи
Коментари Харесай

Папата се възстановява успешно след направената му операция

Папата се възвръща сполучливо след направената му интервенция. Той постъпи в болничното заведение в Рим поради херния. Въпреки положителното си положение обаче папа Франциск няма да се появи на обществено място за неделната молитва Ангел Господен, заяви неговият доктор, съобщи Агенция Франс Прес.

Преди няколко дни Франциск претърпя тричасова интервенция в болница " Джемели " в Рим - последната здравна процедура за 86-годишния водач на Католическата черква.

Всички папски аудиенции бяха анулирани до 18 юни, с цел да се даде време на понтифика да се възвърне, само че в петък папата възобнови работа от болничната си стая.

" Той няма температура, всички кардио-респираторни функционалности са естествени ", съобщи в събота пред медиите Серджо Алфиери, хирургът, оперирал понтифика.

Лекарите въпреки всичко препоръчаха на папата да пропусне обществената молитва Ангел Господен, с цел да не натоварва коремните мускули, които ще би трябвало да се появят на прозореца на болничната му стая.

" Обикновено след сходна интервенция човек е хоспитализиран за четири-пет дни ", сподели Алфиери, съобщи БГНЕС.

" Надяваме се да го убедим да остане през цялата последваща седмица, защото подобен болничен престой ще му разреши да се върне на работа с повече сили и сигурност. "
Но Франциск в последна сметка ще реши по кое време да бъде изписан, сподели той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР