Папата обожава българското мляко и горещата баня Това ще бъде

...
Папата обожава българското мляко и горещата баня Това ще бъде
Коментари Харесай

Папа Франциск потегли към България

Папата обожава българското мляко и горещата баня Това ще бъде менюто на папа Франциск у нас Папа Франциск идва на посещаване у нас

Папа Франциск е потеглил от римското летище Фиумичино за София, първи стадий от 29-ата му апостолическа задгранична обиколка, оповестява РАИ Нюз.

В България са планувани срещи на папата с президента Румен Радев, с други държавни ръководители, с патриарх Неофит, с представители на гражданското общество и на дипломатическия корпус и други Във вторник папата ще отпътува за Северна Македония, показва изданието.

В. " Месаджеро " напомня, че полетът на папата е AZ 4000 на самолетна компания " Алиталия ", която от 60-те години " съпровожда " папите по време на апостолическите им пътувания зад граница.

Папата пътува със аероплан " Еърбъс " А321-112, наименован " Херцогски замък Виджевано ". Очаква се той да кацне в София в 10 ч. локално време. Със същия аероплан във вторник ще пътува и за Скопие, а след това ще се прибере в Рим на летище Чампино в 20,30 ч. локално време.

Командир на полета е Алберто Колаути с 15 000 летателни часа, началник на екипа водачи в Алиталия, летящи с " Еърбъс ", на 57 години, от Фриули, някогашен водач на хеликоптер към военноморките сили, добавя " Месаджеро ".

Нова телевизия сподели фрагменти от самолета. Вижте:
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР