Папата аскет върна църквата при хората Сестра от Филипините пее

...
Папата аскет върна църквата при хората Сестра от Филипините пее
Коментари Харесай

Визитата на папата е висока оценка за българската политика

Папата монах върна църквата при хората Сестра от Филипините пее в хора за посрещането на Папата Трон от орехово дърво чака Светия отец В Раковски ври и кипи! Чакат знамение след папата

Посланието за мир, което папа Франциск ще насочи от България, ни прави център за международните медии. Повод за горделивост е да посрещнем втори понтифик в границите на 17 години.

Папата поляк Йоан Павел Втори ни оневини за незаслужените обвинявания поради атентата против него и благослови външната политика на България по време на гостуването си у нас през май 2002 година

Днес папа Франциск идва с най-актуалното обръщение - " Мир на Земята ". В логото за визитата - ръце, държащи глобус, участва българският трибагреник.

Заедно с посланието за мир папата на народа, който самичък изправя и прегръща коленичещите пред него хора, носи поддръжката на овчар обединител във време на духовни, религиозни и политически разделения. Ще уточни пътя на мира, на любовта, на сближението и същинските духовни полезности.

Особено значим е ползата на папа Франциск към Балканите. Визитата е оценка за сполучливата българска външна политика, впечатляващата приемливост, приноса ни към приобщаването на страните от Западните Балкани, престижът ни в европейски и международен мащаб.

Твърде е допустимо пред папа Франциск да бъде подложен въпросът за български кардинал във Ватикана, което би дало подтик на ролята на България в католическите каузи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР