Папараците на Уикенд успяха да заснемат Татяна Лолова само ден

...
Папараците на Уикенд успяха да заснемат Татяна Лолова само ден
Коментари Харесай

Папараците на Уикенд запечатаха последния ден на Татяна Лолова преди болницата

Папараците на „ Уикенд ” съумяха да снимат Татяна Лолова единствено ден преди да бъде призната по неотложност в болничното заведение с Ковид-19. Уви, великата актриса издъхна от затруднения, провокирани от китайската болест на 22 март вечерта. 87-годишната звезда на българското кино и спектакъл влезе в „ Пирогов ” на 6 март поради признаци на вирусната зараза. На 5 март, ден преди да постъпи за лекуване в болничното заведение,  фотографи снимаха звездата, до момента в който тя пазари. Това на процедура са нейните последни фотоси.

По време на извършването на покупки в петъчния ден компания на Лолова правеше нейна другарка. През последните години актрисата страдаше от сериозна липса на средства, с цел да покрие най-елементарните си потребности. За позор на родните политици, овдовялата Лолова едвам свързваше двата края с мизерната си пенсия. Заради насъбрани неплатени сметки към „ Топлофикация ”, актрисата бе лимитирала харчовете си до най-малко. Затова купуваше единствено артикули от първа нужда.

Въпреки мощните болежки в краката, Лолова предпочиташе да върви за покупки в кварталния хипермаркет сама, само че викаше на помощ някой от двамата й внуци Сава и Матео, с цел да й пренесат торбите с продуктите. Когато са заети, Татяна се обръщаше за помощ към някоя другарка.

Така се случи и по време на последното извършване на покупки на комичката единствено ден преди да постъпи за лекуване в „ Пирогов ”. Лолова и нейната приятелка хлътнаха в хипермаркет в кв. „ Гео Милев ”. И двете бяха с защитни маски за еднократна приложимост на лицата. Скромното облекло на достолепната актриса издаваше, че 2 години след гибелта на обичания й мъж Славе тя не е превъзмогнала загубата му и още е в печал.

Лолова бе облякла черно яке на бели точки и черна пола, а на главата си бе поставила шапка в същия цвят. Заради болежките в краката комичката бе обула комфортни ортопедични обувки, само че все пак пристъпваше едва-едва. Тя буташе полупразната пазарска количка и я използваше като помощно средство, подпирайки се на нея. Въпреки здравословните си проблеми, суетната актриса бе с съвършен маникюр, а на врата си бе завързала пъстроцветно шалче.
Лолова оглеждаше многочислените хранителни запаси, подредени по щандовете и търсеше рафтовете със артикули на промоция. На щанда с салами тя дълго се взираше в етикетите на деликатесите, само че по този начин и не взе нито един от тях. Подмина даже корите с яйца.

Актрисата постави в количката найлонова торбичка с два домата, пакетче краве масло и вестник. Нейната другарка добави към покупките кутия с портокалов сок, пластмасова бутилка с прясно мляко и железно кенче с кока-кола на промоция. Когато приближиха към касата, приятелката на Лолова й оказа помощ с подреждането на продуктите на лентата. Актрисата  подаде банкнота от 20 лв. на касиерката, с цел да заплати. Докато чакаше рестото си от 5 лв., тя разглеждаше дреболиите, изложени на касата. В момента, в който са правени тези последни фотоси на иконата на смеха, тя към този момент е била инфектирана с Ковид-19. Часове по-късно тя бе призната в „ Пирогов ”, откъдето по този начин и не излезе...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР