Папагалите Били, Ерик, Тайсън, Джейд и Елси повече едва ли

...
Папагалите Били, Ерик, Тайсън, Джейд и Елси повече едва ли
Коментари Харесай

Разделиха група папагали в зоопарк, псуват посетителите

Папагалите Били, Ерик, Тайсън, Джейд и Елси повече надали ще бъдат събрани дружно в зоологическата градина в Линкълншайър, Англия, откакто домакините на парка за животни не са останали удовлетворени от държанието на грубата групичка. Петимата са папагали от породата Жако, само че за разликата от множеството свои събратя са усвоили голям набор от нецензурни думи, с които огласяват цялата територията.

Жакото е порода, известна с това, че може да научи до 200 думи, а хората най-често ги учат на цинизми. Директорът на зоологическата градина - Стив Никълс, споделя пред AP, че държанието на папагалите се предизвика най-много от близките реакции. Така, в случай че даден папагал ни изпсува, а ние се засмеем, това би го предиздвикало да повтори и потрети заучените звуци. В случая на петимата калпазани те не чакат реакциите на хората, а реагират един на различен. Когато Били напсува Ерик, Тайсън се смее и това дава началото на една безкрайна поредност от сходни реакции, споделя Никълс.

Причината птиците да бъдат разграничени е, че зоологическата градина се посещава от доста деца, а нецензурният език не е подобаващ за техните уши. Това е предиздвикало ръководителите да разделят папагалите в разнообразни браншове.

Никълс споделя пред BBC News, че в Линкълншайър има още 200 папагала от породата Жако, което основава риска всички птици да стартират да псуват, в случай че се вдъхновят от своите невъзпитани другари.

Публикация, споделена от (@lincswildlifepark) на Сеп 29, 2020 в 11:35 PDT

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР