Papa Johns обяви затварянето на почти един от всеки 10

...
Papa Johns обяви затварянето на почти един от всеки 10
Коментари Харесай

Картографирани закривания на Papa Johns: Използвайте нашия интерактивен инструмент, за да видите дали вашият клон се затваря

Papa Johns разгласи затварянето на съвсем един от всеки 10 от своите магазини и можете да употребявате нашата интерактивна карта, с цел да видите дали вашият локален клон е обиден.

Популярният магазин за пица за у дома разгласи по-рано тази година, че е подготвен да затвори някои от своите едва представящи се заведения за хранене. Сега компанията разкри 43-те обекта, които ще бъдат затворени, които съгласно нея са „ местоположения с незадоволително показване, които към този момент не са финансово жизнеспособни “.

Клоновете ще бъдат затворени в средата на май след консултация развой. Все още не е известно какъв брой чиновници ще бъдат наранени. Можете да видите кои клонове се затварят покрай вас, като употребявате нашата интерактивна карта:

Крис Филакту, ръководещ шеф на Papa Johns UK, сподели: „ Нашият приоритет са членовете на нашия екип, които ще бъдат изцяло подкрепяни по време на този развой. Нашата цел е да работим със засегнатите членове на екипа и да се опитаме да намерим благоприятни условия за преразпределяне...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР